Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به بازبینی و بازطراحی طرح ادامه خیابان شوش، حد فاصل ۱۷ شهریور تا خاوران، از خارج شدن حدود ۹۰ درصد پلاک‌های داخل طرح، از طرح و امکان نوسازی و ساخت و ساز برای این املاک خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه ایران اکونومیست از شورای اسلامی شهر تهران، سیداحمد علوی، در حاشیه افتتاح پروژه‌های شهری منطقه ۵ تهران از بازبینی و بازطراحی طرح توسعه خیابان شوش، حدفاصل ۱۷ شهریور تا خاوران توسط معاونت معماری و شهرسازی و تصویب طرح جدید در کمیسیون ماده ۵ خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با توجه به اینکه در ۱۵ سال گذشته این طرح تنها ۲۰ درصد پیشرفت داشت، همکاران در معاونت معماری و شهرسازی تصمیم به بازبینی طرح کردند و در این بازبینی مشخص شد که نیازی به عرض ۴۵ متر برای خیابان شوش نیست.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در بازطراحی توسعه خیابان شوش حدفاصل خیابان ۱۷ شهریور تا خاوران، عرض ۲۰ متر برای این خیابان در نظر گرفته شد، بنابراین بسیاری از املاکی که قبلا در طرح بودند، از طرح خارج شدند.

وی، یکی از مشکلاتی که به واسطه پیشرفت کند پروژه ایجاد شده بود را نارضایتی شهروندان از ایجاد فضاهای نا ایمن شهری در این محله عنوان کرد و افزود: این فضاها تبدیل به پاتوقی برای آسیب های اجتماعی شده بود، بنا براین تصمیم گرفته شد تا طرح هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود.

علوی با بیان اینکه در بازبینی طرح بسیاری از املاک از طرح خارج شدند افزود: مالکان این املاک که جزو املاک فرسوده محسوب می‌شوند می‌توانند با استفاده از طرح‌های تشویقی اقدام به نوسازی ملک خود کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به بازبینی طرح، اکنون با توجه به اینکه تنها لازم است حدود ۲۱ پلاک تملک شود، اجرای پروژه سرعت بسیار بیشتری به خود می‌گیرد.

عضو شورای شهر تهران همچنین در خبر خوش دیگر برای ساکنان این محله گفت: با توجه به تملک تعدادی از پلاک ها در ۱۵ سال گذشته و خارج شدن این اراضی از طرح، حدود ۴.۵ هکتار فضای شهری جهت تبدیل به بوستان، سالن ورزش، استخر و ارائه سایر خدمات در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: شورای اسلامی شهر تهران ، شهر تهران ، شوش

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر تهران شهر تهران شوش خیابان شوش شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۵۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • بلوار نماز باید از بُن‌بست خارج شود
  • ورود ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس به تهران تا پایان شهریور | خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی بر عهده شرکت های داخلی خواهد بود
  • خانه‌های منطقه ۲۲ تهران چند؟
  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد
  • فاز۲ تملک و آزادسازی خیابان شهید نقیب‌زاده در یزد آغاز شد
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • ۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد
  • ۵۹۰۰ پلاک مسکونی نوسازی شد/کلنگ زنی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است