Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، جاده‌ای ۲۵ کیلومتری، مرکز شهرستان ورامین را به شهرک‌های صنعتی سالاریه و چرمشهر و محور قم – گرمسار متصل می‌کند و تردد روزانه ۲ هزار دستگاه خودروی سبک و سنگین در این محور ۲ بانده، باعث بروز تصادف های متعدد منجر به جرح و فوت می‌شود که در آخرین حادثه، ۲ نفر از ساکنان روستای خالدآباد جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از این حادثه بود که حسین بنایی رئیس دادگاه بخش جوادآباد با تعیین ضرب العجلی از مسئولان خواست تا روز ۱۵ اسفندماه امسال نسبت رفع مشکلات این محور اقدام کنند در غیر این صورت، جاده چرمشهر از روز ۱۶ اسفند مسدود شده و از تردد خودروها در آن جلوگیری می‌شود.

داستان احداث جاده ورامین- چرمشهر
تا پیش از احداث شهرک‌های صنعتی چرمشهر و سالاریه، جاده‌ای روستایی، مرکز ورامین را به روستاهای آبباریک، خالدآباد، کویرآباد و مزارع جنوبی دشت ورامین متصل می‌کرد و هر از چندگاهی، خودروهای سواری، موتورسیکلت و در فصل کاشت و برداشت، ادوات کشاورزی از آن عبور می‌کردند.

در هفدهم آذر ۱۳۶۴ و پس از طرح موضوع احداث شهرک صنعتی تخصصی چرم در دولت، هیات‌وزیران در مصوبه‌ای مقدمات تاسیس نخستین شهرک چرم کشور را که بعدها به چرمشهر ورامین معروف شد فراهم آورد تا مهمترین گام برای استقرار چرمسازان و سالامبورسازهای تهران در خاج از محدوده شهر برداشته شود.

عملیات احداث این شهرک صنعتی در زمینی به مساحت ۷۰۵ هکتار در اواسط سال ۱۳۶۷ آغاز شد و این امر روند تردد خودروها در جاده چرمشهر را روز به روز افزایش داد.

هفت سال بعد و با تکمیل اراضی تعیین شده برای احداث کارخانه‌های چرم و سالامبور، طرح توسعه شهرک از سال ۱۳۷۴ آغاز و شهرک صنعتی جدیدی به نام سالاریه در مجاورت چرمشهر آغاز شد و با ناحیه‌بندی مشخص، صنایع عمومی، فلزی، غذایی، شیمیایی، سلولزی در این ناحیه صنعتی مستقر شد.

با احداث این شهرک صنعتی جدید، تردد خودروهای عبوری از محور آبباریک روز به روز افزایش یافت و این امر پای تصادف های جاده‌ای را به این محور روستایی باز کرد و هر از چندگاهی، برخورد خودورها با مردم به ویژه با کشاورزانی که در این مسیر تردد می‌کردند، جان شهروندان را می‌گرفت.

افتتاح محور قم – گرمسار

پنجشنبه ۵ خرداد سال ۱۳۹۰ یکی از مهمترین طرح‌های راهسازی کشور موسوم به قم – گرمسار که از جنوب ورامین و حاشیه شهرک صنعتی چرمشهر عبور می‌کند، افتتاح شد.

بزرگراه قم گرمسار به طول بیش از ۱۵۰ کیلومتر بخشی از طرح آزادراه حرم تا حرم محسوب می شود و پنج استان کشور را بدون نیاز به گذر از تهران به مشهد متصل می کند.

تمام خودروهای عبوری از این بزرگراه، قصد رسیدن به گرمسار و استان سمنان را نداشتند و تعداد زیادی از آنان به ویژه خودروهای حمل بار برای رسیدن به شهرهای شمالی استان تهران و کشور، مجبور بودند تا از ورامین عبور کنند و تنها راه دسترسی، همان جاده موسوم به چرمشهر بود.

با افتتاح این طرح، بر تعداد تصادفات منجر به فوت نیز افزوده شد و هر ماه چندین خانواده به خاطر از دست دادن عزیزانشان، داغدار می‌شدند.


با وقوع چندین فقره تصادف منجر به فوت، بارها ساکنان روستاهای حاشیه این محور با مسدود کردن جاده، خواستار رسیدگی به وضعیت نابسامان آن شدند، اقدامی که باعث شد تا در اواخر سال ۱۳۹۰، طرح تعریض این محور در دستور کار قرار گیرد.

در این طرح قرار بود که جاده ۲ بانده ۲۱ کیلومتری ورامین به چرمشهر در ۲ فاز ورامین- آبباریک به طول ۶ کیلومتر و آبباریک به چرمشهر به طول ۱۵ کیلومتر طی ۲ سال تعریض و چهاربانده شود ولی اجرای این طرح مهم، به دلیل تخصیص نیافتن اعتبارات مورد نیاز و وجود معارضین متعدد با تأخیر پنج ساله مواجه شد و سرانجام بعد از کش و قوس‌های فراوان فاز اول این طرح در سال ۱۳۹۵ به بهره‌برداری رسید.

هر چند که با افتتاح این فاز از طرح تعریض محور ورامین- چرمشهر، بخشی از مشکلات آن کاسته شد ولی تردد خودروها سنگین در ۱۵ کیلومتر فاز دوم و مشکلات ناشی از آن همچنان باقی ماند و به حجم ترافیک این محور، خرابی جاده نیز افزوده شده بود و با تردد خودروهای سنگین، روز به روز جاده ۲ بانده خراب‌تر از قبل می‌شد و رانندگان خودروها نیز به جمع معترضان این محور افزوده شدند.

با وجود ترمیم چندباره آسفالت این محور توسط اداره راهداری جنوب‌شرق تهران، با تردد خودروهای سنگین این مشکل مجدد آغاز شده و تردد را برای خودروهای عبوری مشکل می‌کرد و با وجود تعیین اعتبار برای ترمیم این مسیر، نوسان قیمت قیر باعث شد تا هیچ شرکتی برای اجرای طرح ترمیم روکش این محور پا پیش نگذارد.


افتتاح آزادراه غدیر و افزایش مجدد ترافیک محور چرمشهر

با افتتاح آزاد راه آبیک – چرمشهر موسوم به غدیر در هفتم اسفندماه سال گذشته، بار دیگر بر حجم خودروها عبوری از محور چرمشهر ورامین افزوده شد به گونه‌ای که امروز این محور، به مسیری ترانزیتی تبدیل شده و خودروهایی با پلاک‌هایی از سراسر کشور در آن در حال تردد هستند.

در این روز، استاندار وقت تهران به مردم ورامین قول داد که ظرف ۱۰ روز، با تعیین پیمانکار، کار ترمیم روکش آسفالت از شهرک صنعتی چرمشهر تا سه راهی حسن‌آباد قم آغاز شود، وعده‌ای که در زمان مقرر عملی شد و با ترمیم روکش آسفالت، بخشی از مشکلات آن برطرف گردید.


درخواست امام جمعه ورامین از رئیسی جمهوری برای تعریض محور چرمشهر

مشکلات این محور و تصادفات منجر به فوت آن باعث شد تا آیت الله سیدمرتضی محمودی امام جمعه شهرستان ورامین با صدور نامه‌ای برای رئیس جمهوری، خواستار مساعدت وی در تعریض این محور مواصلاتی شود.

غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس جمهوری نیز در نامه‌ای به رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی خواستار بررسی و اقدام درخواست امام جمعه و نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین شد.

دیدار مسئولان ورامین با وزیر راه و شهرسازی

بخشدار جوادآباد در خصوص ساماندهی این محور به خبرنگار ایرنا گفت: ۲۷ بهمن ماه امسال، نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی با همراهی فرماندار ورامین، دیداری با رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی داشته و پیرامون مسائل مختلف شهرستان از جمله تعریض محور چرمشهر به گفت و گو پرداختند.

حسن خدادادی افزود: در این دیدار، وزیر راه و شهرسازی دستورات لازم برای عملیاتی شدن طرح تعریض این محور را صادر و تا حصول نتیجه لازم، این امر پیگیری خواهد شد.

وی گفت: از سال گذشته با ترمیم روکش آسفالت، اصلاح هندسی، خط کشی و نصب چراغ‌های هشدار دهنده، بخشی از مشکلات این محوربرطرف شد ولی قطعا مشکل تردد خودروها جز با تعریض آن رفع نمی‌شود.


تذکر نماینده ورامین به وزیر راه و شهرسازی

حسین نوش‌آبادی نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی روز گذشته در صحن علنی مجلس با تذکر به وزیر راه و شهرسازی گفت: خاطیان مرگ و میر همشهریانم در جاده چرمشهر باید توبیخ و تنبیه شوند.

وی افزود: وزارت راه و شهرسازی در اقدامی عاجل باید به ایمن سازی جاده ورامین به چرمشهر بپردازند تا دیگر شاهد از دست دادن شهروندان نباشیم و این امر از اوجب واجبات است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: رخدادهای چندسال اخیر موجی از نگرانی را فراهم آورده که هم اکنون به عنوان مطالبه اصلی مردم ورامن محسوب می‌شود.

وی افزود: برای رفع مشکل این محور چندین مرحله با وزارت راه و شهرسازی رایزنی و تذکرات لازم ارائه شده ولی همچنان نسبت به چنین امر مهمی بی توجهی می‌شود.

وی تأکید کرد: چه کسی پاسخگوی داغدار شدن خانواده‌ها در ورامین است، بنابراین نسبت به ایمن سازی و رفع نواقص موجود تذکر میدهم تا در کمترین زمان ممکن مهم ترین اقدامات در دستور کار قرار گیرد.

وی خطاب به وزیر راه و شهرسازی گفت: با وجود چندین بار مکاتبه و ملاقات با وزیر راه و شهر سازی و بیان مشکلات مسیر جاده ورامین به آبیاریک و چرمشهر و بروز حوادث تلخ و دلخراش و از بین رفتن جان ده ها نفر از مردم بیگناه به دلیل ناامن بودن و فقدان امکانات پیشگیری از حوادث و حادثه خیز بودن این محور ، اقدام خاصی صورت نگرفته و این جاده همچنان قربانی می گیرد.

نوش آبادی گفت: به جنابعالی به عنوان مقام مسئول تذکر میدهم تا ضمن تامین اعتبار و بودجه لازم برای ایمن سازی این مسیر، عوامل خاطی و افرادی که قصور کرده‌اند را توبیخ و تنبیه کرده و سریعا به این مشکل رسیدگی کنید.

حال باید دید که پس از اتمام ضرب العجل تعیین شده از سوی رئیس دادگاه جوادآباد، مشکل این جاده برطرف می‌شود یا دستور این مقام قضایی در مسدود شدن این محور مهم ، اجرایی خواهد شد.

برچسب‌ها غلامحسین اسماعیلی مجلس شورای اسلامی آزادراه غدیر ورامین حسین نوش آبادی تصادفات جاده ای رستم قاسمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: غلامحسین اسماعیلی مجلس شورای اسلامی آزادراه غدیر غلامحسین اسماعیلی مجلس شورای اسلامی آزادراه غدیر ورامین حسین نوش آبادی تصادفات جاده ای رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی تردد خودروها جاده ورامین محور چرمشهر ترمیم روکش شهرک صنعتی افزوده شد جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۶۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نقص ۸ نقطه پرتصادف در راه‌های خراسان شمالی

مدیرکل راهداری خراسان شمالی گفت: هشت نقطه پرتصادف در شبکه راه‌های خراسان شمالی با هدف ارتقای ایمنی تردد وسایل نقلیه و کاهش سوانح جاده‌ای، رفع نقص شد.

محمد مشتری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: هشت نقطه پرتصادف با بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار در شبکه راه‌های خراسان شمالی به منظور ارتقای ایمنی تردد وسایل نقلیه و کاهش سوانح جاده‌ای رفع می‌شود.

وی افزود: رفع سه نقطه پرتصادف در محدوده بابا امان (دوربرگردان و تقاطع روستای حمید و پمپ بنزین باباامان) و رفع چهار نقطه پر تصادف در ورودی شهر فاروج در دست اجرا است.

مدیرکل راهداری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: برطرف کردن یک نقطه پر تصادف در ورودی محور بدرانلو (بجنورد - آشخانه) نیز به منظور ارتقای ایمنی تردد اجرا می‌شود.

مشتری با بیان اینکه این پروژه‌ها شهریور امسال به پایان می‌رسد، تصریح کرد: در طرح ملی شناسایی نقاط پرتصادف جاده‌های کشور مصوب سال ۱۴۰۱، ۱۶ نقطه در راه‌های برون‌شهری این استان شناسایی شد.

وی اضافه کرد: در برنامه ابلاغی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در سال گذشته، رفع هفت نقطه از این تعداد در نظر گرفته شده بود، اما با تلاش راهداران هشت نقطه پر تصادف رفع شد.

کد خبر 751750

دیگر خبرها

  • آخرین خبرها از جاده‌های مازندران در پایان هفته
  • رفع نقص ۸ نقطه پرتصادف در راه‌های خراسان شمالی
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
  • مسافران آخر هفته بخوانند ؛ محدودیت‌ های ترافیکی جاده های شمالی
  • محور علی آباد-گرگان با ثبت ۷۶ هزار تردد جز پر ترددترین محورگلستان
  • ریزش سنگ در محور کرج – کندوان بر اثر بارش باران
  • ۸۴۹ هزار تردد در تعطیلات نیمه اول اردیبهشت در جاده‌های مازندران
  • ثبت ۸۴۹ هزار تردد در مازندران در تعطیلات اردیبهشت
  • هشدار درباره تردد غیر ضروری در محور‌های خوزستان
  • خسارت بارندگی به برخی جاده‌های استان بوشهر/ یک محور مسدود است