Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فرهاد رئیسی رئیس شورای اسلامی شهرکرد در نشست علنی شورا اظهار داشت: در ساخت و ساز‌های قانونی می‌توان به اقشار ضعیف کمک کرد، اما در تخلفات با همه افراد باید برخورد و ساخت و ساز‌ها به‌صورت قانونمند کنترل شود.

او افزود: در آیین‌نامه ارزش معاملاتی بنایی را گذاشتیم که از تخلفات در سال‌های آینده جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

زیباسازی شهرکرد برای استقبال از نوروز ۱۴۰۰

رئیسی اضافه کرد: عدم تامین پارکینگ در ساختمان‌ها براساس شرایط منطقه‌ای مشمول جریمه می‌شود و در ساختمان‌های بزرگ به ازای هر طبقه، ضریب جرایم عدم تامین پارکینگ بیشتر می‌شود، بنابراین تامین پارکینگ و عدم تغییر کاربری پارکینگ به نفع مالک است.

او ادامه داد: همچنین شهرداری ملزم است سال آینده از محل اعتبارات پارکینگ و بودجه پیش‌بینی شده پارکینگ فردوسی را تکمیل و پارکینگی در خیابان آیت‌الله کاشانی لحاظ نماید.

رئیسی با اشاره به پیشنهاد ۵۲۰ میلیارد تومانی بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری شهرکرد گفت: این بودجه نسبت به سال ۹۹ قریب به ۱۲۵ درصد رشد داشت که مورد موافقت تعدادی از اعضای شورای شهر قرار نگرفت و بودجه به ۴۱۰ میلیارد تومان رسید که نسبت به بودجه امسال ۷۸ درصد رشد خواهد داشت.

او افزود: احداث شهرک پسماند، انتقال پساب از بهرام آباد، اجرای پروژه زیرگذر و روگذر میدان معلم، خرید ۲۰ دستگاه اتوبوس از طریق اوراق صکوک، ایجاد زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات و توسعه و نگهداری فضای سبز از جمله پروژه‌های پیشنهادی شهرداری شهرکرد بوده است و در بودجه پیشنهادی شهرداری پیش‌بینی شده است.

رئیسی اضافه کرد: در بودجه ۱۴۰۰ بیش از ۲۰۰ پروژه مختلف پیش‌بینی شده که امیدواریم با اجرای پروژه‌ها شاهد تحولات اساسی در شهر باشیم.

در ادامه جلسه مصطفی حیدری رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی به عنوان فرد موافق اجرای پروژه زیرگذر و روگذر میدان معلم گفت: اجرای این پروژه قطعا می‌تواند به توسعه و پیشرفت شهر کمک کند و حضور قرارگاه خاتم الانبیاء در شهر زمینه‌ی اجرای پروژه‌های بزرگ‌تر را فراهم می‌کند.

او بیان کرد: ۴ سال گذشته رفع مشکلات کمربندی، ایجاد زیرگذر و روگذر و رفع مشکلات ترافیکی شعار انتخاباتی همه اعضای شورای فعلی بود، اما همچنان مشکلات کمربندی و ترافیکی رفع نشده است.

حیدری با بیان اینکه همه اعضای شورای اسلامی با اجرای پروژه زیرگذر و روگذر موافق و به شهرداری اجازه اجرای مطالعات طرح را دادند، ادامه داد: اکنون هم باید اعضاء از اجرای این پروژه حمایت کنند.

علیرضا توکلی رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه به‌عنوان فرد مخالف اجرای پروژه زیرگذر و روگذر میدان معلم با بیان اینکه برخی مصوبات مجلس در اولویت اجرای طرح‌های دولت قرار نگرفته چراکه شرایط اجرا مهیا نبوده است، گفت: ۱۶ سال است که طرح زیرگذر و روگذر مدنظر است و جزو وظایف شهرداری بوده است و ما نمی‌گوییم پروژه اجرا نشود بلکه می‌گوییم در حال حاضر شرایط اجرای پروژه مهیا نیست و طرحی که تصویب شده به نظر اکثر اعضای شورا طرح مطلوب و ایده‌آل نیست و در حال حاضر کمک زیادی به شهر نخواهد کرد.

توکلی با بیان اینکه ما نماینده همه مردم هستیم، بیان کرد: وظیفه قانونی شهرداری است که این پروژه را اجرا کند، اما در مقطع کنونی موقعیت اجرای این پروژه وجود ندارد.

در ادامه مهندس بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد گفت: با عنایت به تفاهم‌نامه فی‌مابین شهرداری و قرارگاه خاتم الانبیا و اخذ مصوبه شورای اسلامی پیگیری‌های زیادی انجام و در این خصوص مسئولین ارشد استانی نیز تاکید داشتند و این مهم به تصویب شورای ترافیک شهرستان و استان نیز رسید، چرا که این پروژه یک اقدام تسهیل‌کننده‌ی ترافیک در میدان معلم است و در طرح جامع ترافیک و مشاور ترافیک قرارگاه نیز به لحاظ علمی ضرورت دارد که زیرگذر و روگذر ایجاد گردد.

او ادامه داد: تلاش‌ها و اقدامات پس از مصوبه شورا بسیار زمان‌بر بود تا نهایتا این امر به نتیجه رسید و تصمیم امروز شورا مبنی بر مخالفت با این پروژه مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد که ازجمله آن می‌توان به از دست رفتن اعتماد قرارگاه و مردم اشاره کرد.

عبدالغنی تاکید کرد: این پروژه یک المان زیبای شهری خلق می‌کند که علاوه بر ایجاد اشتغال، شرایط زمین‌ها و تفاهم‌نامه اجرای آن کاملاً فراهم و از آنجایی که قرارگاه خاتم در استان‌های محروم یک ظرفیت بسیار خوبی ایجاد کرده، می‌تواند کمک بسیار مناسبی به مجموعه مدیریت شهری باشد.

در پایان پس از مباحث مختلف و علی‌رغم دفاع مجموعه مدیریت شهری و موافقت رئیس شورا و رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورا، عملیات نظارت و اجرای پروژه زیرگذر و روگذر میدان معلم و پیش‌بینی ۱۸ میلیارد تومان به تایید سایر اعضا نرسید و با ۵ رای مخالف از بودجه ۱۴۰۰ شهرداری حذف و این اعتبار به دیگر پروژه‌های عمرانی شهرداری اختصاص یافت. همچنین با نظر کمیسیون تخصصی، کمک‌های شهرداری در قالب کمک‌های بلاعوض به افراد حقیقی و حقوقی بی‌بضاعت، هیات‌های مذهبی و مساجد و ۴ پیشنهاد دیگر شهرداری شهرکرد موافقت نمود.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ساخت و ساز های قانونی شورای اسلامی شهرکرد شهرداری شهرکرد شورای اسلامی اعضای شورا پیش بینی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۸۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمد رشیدی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: باران نعمت الهی است و در سنوات گذشته با خشکسالی شدید مواجه بودیم، اما به لطف خداوند در سال جاری بهار پر بارشی را در حال طی کردن هستیم و شاهد حجم قابل توجهی از نزولات جوی بودیم. عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر با آبخیزداری و آبخوان داری نتوانیم از ظرفیت بارندگی‌ها استفاده کنیم موجب خسارت می‌شود، ادامه داد: بارشی که می‌تواند بهترین منبع برای تامین آب مورد نیاز کشاورزی و دامپروری و همچنین پرورش آبزیان باشد می‌تواند زیان به همراه داشته باشد. وی با تاکید بر اینکه پس از سپری کردن شرایط سخت سال‌های خشکسالی نتوانستیم از بارندگی‌ها استفاده کنیم و به روان آب و سیل تبدیل شد و خسارت‌های جدی به روستا‌ها زد، عنوان کرد: در برنامه هفتم پیشرفت احکام بسیار خوبی برای آبخیزداری و آبخوان داری مصوب کردیم و در قوانین بودجه چهارسال گذشته نیز منابع خوبی را برای آبخیزداری و آبخوان داری مدنظر قرار دادیم، اما دولت در این قسمت سرعت کم و در برخی موارد ترک فعل دارد. رشیدی با بیان اینکه تلاش و سرعت دولت در حوزه آبخیرداری باید بیشتر شود و منابع بیشتری بر اساس قانون بودجه به این حوزه تخصیص دهد، زیرا هم اکنون میزان تخصیص بودجه به بخش آبخیزداری کم است، تصریح کرد: در سال‌هایی که به شدت کمبود منابع آبی داریم اگر می‌خواهیم در تولید محصولات کشاورزی و دامپروری صاحب جایگاه شویم و برای کشور اشتغال ایجاد کنیم و درآمد ناخالص ملی را افزایش دهیم و به توسعه اقتصادی مدنظر برسیم باید آبخیزداری و آبخوان داری در دستور کار دولت قرار بگیرد. عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: احکامی که در برنامه هفتم پیشرفت در حوزه آب و کشاورزی مصوب کرده‌ایم برای تقویت آبخیزداری و آبخوان داری است و امیدواریم اعتبارات آن در بودجه‌های سنواتی تخصیص و در دستورکار دولت قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • اعتبار ۷ هزار میلیاردی برای تکمیل پروژه بزرگراه شمالی کرج
  • عضو شورای شهر زنجان: میدان بسیج نباید حذف شود
  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • تور رسانه‌ای شهرداری شهرکرد هم‌زمان با روز شهرکرد برگزار می‌شود
  • احداث ۲ پل‌ روگذر و زیرگذر در گنبدکاووس قطعی شد
  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • پرسپولیس با رکورد 17 گل در شهر قهرمانی به میدان می‌رود
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد